Het Boundless Ambition Creatrix® Programma

      Geen reacties op Het Boundless Ambition Creatrix® Programma

In het Boundless Ambition Creatrix® Programma  gaan wij samen een speciaal voor jou op maat gemaakt programma in waarbij we tot in details gaan ontrafelen wat jouw ambities zijn en wat jou tot nu toe heeft tegengehouden deze ambities waar te maken. Welke emoties, welke stemmetjes in jouw hoofd weerhouden jou van het zetten van de stappen die je juist zo graag wilt zetten om het leven te leiden waar jij van droomt?

Vervolgens pakken we elke blokkade aan zodat je heel snel vol energie en zelfvertrouwen je ambities daadwerkelijk kunt gaan waarmaken.

Het Boundless Ambition Creatrix® Programma zal je leven zonder twijfel binnen korte tijd positief en langdurig veranderen. En omdat ik zo overtuigd ben van dit programma, geef ik je hier zelfs een 100% garantie op!

Als een van de eerste in Nederland gecertificeerde Creatrix® Facilitator & Women’s Transformologist® mag ik ambitieuze professionele en ondernemende vrouwen zoals jij helpen om de emotionele blokkades te doorbreken zodat jij vol vertrouwen klaar bent voor de volgende stap in jouw carrière.

Creatrix® is dé methodiek voor en door vrouwen van het Australische Institute of Women International en houdt rekening met hoe jij als vrouw in elkaar zit, met hoe je hersenen werken en de hormonen die je hebt. Dit is uniek en baanbrekend! Op dit moment is er geen andere methodiek bekend in de wereld die hier rekening mee houden op die manier waarop Creatrix® dat doet.

Hierdoor kan jij in zeer korte tijd transformeren naar die vrouw die je van binnen eigenlijk altijd al bent, de vrouw van vandaag maar dan zonder alle emotionele blokkades.

Het programma duurt gemiddeld 1,5 – 2 maanden.

Wil je meer weten? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op!

Algemene Voorwaarden Boundless Ambition

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *