Van buiten een vrouw van de wereld…

      Geen reacties op Van buiten een vrouw van de wereld…

Denk jij altijd dat een ander het veel beter voor elkaar heeft dan jij? Vergeet het maar. Er zijn hele volksstammen die hun vuile was nooit of te nimmer buiten zullen hangen. Die gebukt gaan onder persoonlijke drama’s waar de buitenwereld totaal geen weet van heeft. En niet alleen de buren of vage kennissen, maar iedereen, tot de eigen moeder, broers en zusters aan toe.

Ik was er ook zo een. Ik had een man en twee kleine kinderen. Daarnaast een hele fraaie carrière, reisde regelmatig naar het buitenland. Op een gegeven moment mocht ik mijzelf zelfs Director Professional Services and R&D noemen. Had een flinke auto voor de deur staan, ontving elke maand weer een niet onaardig salaris en was, met mijn broekpakken, rokjes en hoge hakken volgens velen een vrouw van de wereld.

Wat er achter de gesloten deur thuis gebeurde, wist niemand, zelf mijn eigen lieve moeder niet. Dat mijn echtgenoot verslaafd was, wist ik zelf eerst niet eens. Maar ik moest en zou het in mijn eentje oplossen. Ik schaamde mij namelijk enorm voor de situatie waarin ik mij opeens bevond.

Vanaf dat moment is het eigenlijk alleen maar erger geworden thuis. Terwijl ik voor de buitenwereld nog steeds dezelfde carrière moeder was, ging er van binnen steeds een beetje meer kapot. Op een gegeven moment kón ik niet meer, dit was al jaren nadat ik gescheiden was. En zelfs na de burn-out bleven er van binnen allerlei emoties zitten. Schaamte, paniek, angst, boosheid, onmacht…

En toen kwam daar mijn kans. In oktober 2016 heb ik de opleiding tot Creatrix® Facilitator & Women’s Transformologist® afgerond. Tijdens deze opleiding ben ik al deze opgekropte, angstvallig verborgen emoties die mij in mijn omgang met mijn kinderen hevig belemmerde, kwijt geraakt. Door Creatrix® ben ik nu echt al die negatieve emoties kwijt, kan ik nu écht die vrouw van de wereld zijn. Van buiten en zeker ook van binnen. Kijk deze video om te zien hoe ik veranderd ben!

Nieuwsgierig geworden, wil jij dit ook? Neem contact met me op en ik vertel je wat ik voor je kan doen!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *