Workshop: Kiezen voor jezelf

      Geen reacties op Workshop: Kiezen voor jezelf

De workshop Kiezen voor jezelf is voor vrouwen die politiek een warm hart toedragen.Voor vrouwen die misschien zelfs wel politieke ambities hebben. Voor vrouwen die voor zichzelf kiezen en misschien ook wel voor de politiek kiezen, zodat straks anderen haar weer kunnen kiezen!

In maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. En bij elke verkiezing komt de discussie weer: hoeveel vrouwen staan op de lijst. Hoeveel vrouwen zitten straks in de raad. Veel te weinig, zul je straks horen. Wie moet daar iets aan doen? ‘Ze’, de overheid? ‘Ze’, altijd anderen. Maar wat kan je zelf doen?

Omdat ook ik vind dat er te weinig vrouwen in de gemeenteraad, op de kieslijst, staan, heb ik een aanbod aan alle lokale politieke partijen. Hebben jullie actieve leden die niet zouden misstaan op de kieslijst, maar ze aarzelen om zich verkiesbaar te stellen? Want het is natuurlijk best eng, jouw naam op de lijst in alle brievenbussen in jouw woonplaats. Best eng, want je moet gaan spreken, mensen ontmoeten, jezelf profileren. Ergens voor staan. En dan heeft die groep vrouwen misschien een steuntje in de rug nodig. Of eigenlijk, een duwtje. Die wil ik wel geven. Gratis kom ik een workshop bij jullie doen, voor die vrouwen die misschien wel zouden willen maar nog aarzelen. Als jij niet aarzelt, nodig je me uit voor een workshop voor de politiek bewuste vrouwen in jouw partij. Om zoveel mogelijk vrouwen op de lijst te krijgen.

Mijn workshop is alleen voor vrouwen. Vrouwen die zich af en toe afvragen ‘Is dit alles?’. Vrouwen die wellicht vroeger (politieke) ambities hadden, waarvan uiteindelijk minder terecht is gekomen dan ze hoopten. Of vrouwen die zich afvragen of ze niet toch nog meer kunnen betekenen en twijfelen.

Deze workshop is alleen voor vrouwen. Omdat mannen en vrouwen nou eenmaal anders in elkaar zitten. Ik laat zien hoe belangrijk het erkennen van je vrouw-zijn is, want met erkennen komt ook begrijpen.

In de workshop geef ik ook handige tips en trucs geven om jezelf als vrouw zijnde in een zakelijke omgeving beter te profileren.

Agenda:

Woensdag, 13 september 2017 20.00 – 22.00 uur D66 Amersfoort – fractiekamer stadhuis

Eerder gegeven:

Woensdag 29 juni 2017 19:00 – 22:00 uur VVD Amersfoort- fractiekamer stadhuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *