Boundless Ambition

Toen was je nog jong, net klaar met je studie. De wereld stond op jou te wachten. jouw ambitie zou jou naar grote hoogten brengen. Het glazen plafond waar iedereen het over heeft, zou jou niet tegenhouden, jij zou er dwars doorheen gaan!

Tien tot vijftien jaar geleden nog maar en je wist het zeker, jou ging het zeker lukken, met jou zou het aantal vrouwen aan de top stijgen totdat het hele gender issue geen issue meer is. Mede door jou.

Je herinnert het je en je slikt je teleurstelling snel weg. Want je hebt nu wel een prachtig gezin. Je schudt de druk van je af, want dat combineren van werk en gezin valt niet altijd mee.

Je carrière is gestagneerd op het moment dat je eigenlijk nog niet aan de top van je kunnen was, maar ja, zo gaat dat. Je werkt hard en gedreven en tot je verbazing wordt je aan alle kanten ingehaald door jongere vrouwen, door mannen en jij staat al een paar jaar stil, in dezelfde functie, op hetzelfde salaris. Als je niet hard aan het werk bent, ben je met of voor je gezin bezig en je wilt het niet graag toegeven, maar zoals het nu gaat geeft het jou niet genoeg voldoening. Langzaam maar zeker komt het onvermijdelijke steeds dichterbij: een burn-out zodat je niet meer goed voor je gezin kunt zorgen en al helemaal niet meer kunt werken.

Is dit wat je wil?

Nee, natuurlijk wil je dat niet.

Stel je kunt weer werken met plezier, met de uitdaging om méér uit jezelf te halen. Geen schuldgevoel naar je gezin, geen angst het niet goed genoeg te doen. Niet het idee dat je echt eerst nog die opleiding moet doen om er klaar voor te zijn.

Je kunt weer werken op een manier dat je er energie van krijgt en niet dat het alleen maar energie kost. Je durft jezelf weer te laten zien, je eist de aandacht op zodat je die leuke grote opdrachten nu wel krijgt, zodat je die omzet haalt waar je eerst nog niet eens van durfde te dromen, zodat je wel in aanmerking komt voor die promotie en bijbehorende salarisverhoging. Waar je overigens nu eens zelf over begint. Je durft weer grenzeloos ambitieus te zijn.

Is dit wat je wil?

Ja, natuurlijk wil je dat! Je vroegere ambitieuze energieke jij wil je terug. Hoe? Ik help je daarbij. Vanuit mijn kennis en ervaring leer ik jou dat je meer kunt dan dat jij nu denkt te kunnen. k leer jou je ambitie uit te spreken. Ik leer jou je hand op te steken als er een mooie kans voorbij komt. Ik leer jou jezelf te laten zien.

Als het nodig is, als jij heel diepgewortelde negatieve overtuigingen hebt over jezelf, dan zorgen we er eerst voor dat deze verdwijnen. Snel en voorgoed, gegarandeerd. En gaan we daarna zorgen dat jij jouw toekomst in eigen hand neemt.

Bel me op 06-83172164 of vul onderstaand formulier in om te ontdekken hoe jij weer grenzeloos ambitieus kunt zijn!