Lunch voor ambitieuze vrouwen

      Geen reacties op Lunch voor ambitieuze vrouwen

Versterk je leiderschap en deel je verhaal tijdens onze inspirerende lunch voor ambitieuze vrouwen!

Ben jij een vrouw die werkzaam is in haar eigen bedrijf of een carrière nastreeft? Dan weet je als geen ander dat het pad naar succes niet altijd even makkelijk is. Tijdens onze inspirerende Lunch voor ambitieuze vrouwen krijg je de mogelijkheid om je verhaal te delen, herkenning en erkenning te vinden en praktische tips te krijgen om je leiderschap te vergroten.
Wil jij eens met vrouwen praten die het lef hebben om méér te willen. Vrouwen die het lef hebben om hun ambitie uit te spreken. Vrouwen net als jij, met vragen over hun carrière of bedrijf.

Wat houdt hen bezig, wat maakt dat ze maar door gaan, wat houdt hen tegen? Hoe gaan zij ermee om? Ontdek dat er meer vrouwen zijn die net als jij af en toe denken ‘Hoe dan?’

Caroline van Leuven en Yvette Luikinga zijn beiden gepokt en gemazeld op hun eigen carrière en ondernemers pad en delen hun ervaringen en geven inzicht in hoe zij met obstakels omgaan en waar zij hulp vandaan halen. Daarnaast is er voldoende ruimte om in gesprek te gaan met andere ambitieuze vrouwen en ervaringen uit te wisselen. Praten met gelijkgestemden over frustraties en verlangens kan enorm verhelderend zijn en je nieuwe inzichten geven.

De lunch vindt plaats op een makkelijk bereikbare locatie met eigen parkeergelegenheid en wordt verzorgd door een lokale cateraar. Geniet van een heerlijke lunch en laat je inspireren door de verhalen van andere ambitieuze vrouwen. Kortom, een unieke kans om jezelf te ontwikkelen, je leiderschap te versterken en je verhaal te delen. Meld je snel aan, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Wie zijn wij?

Caroline van Leuven

Executive & medisch coach, ondernemer en houdt van het leven. Een stevige uitdaging gaat ze niet uit de weg. Haar credo “Succes is een goed georganiseerd proces.”

Yvette Luikinga

Ondernemer. Grenzeloos ambitieus, praktisch en out of the box denkend. Houd van aanpakken, is multi-getalenteerd en heeft nooit genoeg geleerd.
 

NB: klik op onze namen en bekijk ons LinkedIn profiel

Een mini workshop voor maar €39.50

Wanneer: dinsdag 4 juli 12:00 – 14:00 uur
 
Locatie: Eetcafé Luik Vathorst, Darthuizerberg 71 3825 BL Amersfoort. Parkeergelegenheid voor het pand.
 
Inclusief heerlijke lunch met soep, luxe broodjes, fruit, koffie, thee en fris.
Dieetwensen graag vooraf aangeven.

Reserveer nu voor dinsdag 4 juli 2023 12:00 – 14:00 uur.

Ja ik schuif aan bij de lunch voor ambitieuze vrouwen

Geef een reactie