Ook voor mannen!

      Reacties uitgeschakeld voor Ook voor mannen!

Tot nu toe nodigde ik alleen vrouwen uit voor mijn Facebook pagina Boundless Ambition. Omdat mijn doelgroep natuurlijk alleen uit vrouwen bestaat. En ik had bedacht dat mannen uiteraard geen enkele interesse zouden hebben in mijn ‘vrouwenpraat’.

Tot ik naar aanleiding van mijn LinkedIn posting met de oproep voor Boundless Ambition Ambassadors uitgenodigd werd voor een gesprek…. door een man!

Jaren geleden met deze man al een samenwerking gehad, voor scholen die gestoeld zijn op de leer van Stephen Covey en zijn 7 habits. Leuke tijd gehad, project nooit afgerond helaas. Maar de connectie blijft natuurlijk. En hij nodigde mij uit voor een kop koffie en een goed gesprek. Gisteren 2 uur lang vol gepraat, gebrainstormd en een plan neergelegd. Nu uitwerken en kijken of dit project wél afgemaakt kan worden!

Tijdens dit gesprek kwam bij mij opeens het besef dat mijn Boundless Ambition berichten, blogs en video’s juist niet alleen voor vrouwen is. Want onze populatie bestaat voor ongeveer de helft uit mannen. En mannen zijn niet blind, die zien aan de vrouwen om hen heen of er iets aan de hand is. Of zij lekker in hun vel zitten. En als er een probleem is met een vrouw, met hun vrouw, dan is dat niet alleen het probleem van die vrouw, maar ook van hen.

Want weet je, een burn-out bijvoorbeeld, daar zit je niet alleen in, daar zit je partner, je hele gezin in. En je werk of je bedrijf staan daar ook niet los van.

En ik ben ik niet als ik daar niet meteen actie op onderneem. Ik heb direct bijna alle mannen uit mijn vriendenkring een uitnodiging gestuurd voor mijn Facebook pagina. En dit bericht gaat pontificaal ook op mijn privé pagina.

Dus mannen, deze website en mijn Facebook pagina, die zijn ook voor jullie. Zodat je niet aan de zijlijn staat, maar er onderdeel van bent. Zie jij vrouwen om je heen die worstelen met zichzelf? Wijs ze op mijn website en Facebook pagina. Gaan we ze samen helpen!