Grenzeloze Ambitie Sessie

      Geen reacties op Grenzeloze Ambitie Sessie

Hoe lang denk jij al dat je het nu echt gaat doen? Dat je dit jaar gaat vlammen, eindelijk het succes gaat halen, eindelijk jouw AMBITIES WAAR GAAT MAKEN?

En wat heb je er tot nu toe aan gedaan? Hoe ziet jouw actielijst eruit? En. heb je het gehaald?

Als je hier geen goed antwoord op kunt geven, dan kan ik je nu al vertellen: DIT WORDT HET NIET!
Want EEN DOEL ZONDER PLAN IS SLECHTS EEN WENS!

Wil je dan toch eindelijk WEL je succes behalen, wil je nu echt jouw talenten eens een keer gaan benutten? Alleen dan heb ik voor jou een Grenzeloos Ambitie Sessie, zodat jij NU jouw dromen, jouw ambities waar gaat maken!

Nadat jij mij verteld hebt wat jij nou echt wil bereiken – en wees hierbij nou eens niet te bescheiden- gaan we in kaart brengen hoe je deze ambities waar kunt maken.

Zitten de blokkades in praktische uitvoer of heb je last van belemmerende overtuigingen waardoor jij eigenlijk niet gelooft in een succesvol bereiken van je ambities?

Meestal is het een combinatie van beiden en alle oorzaken zetten we op een rij. Nu heb je een goed overzicht van datgene wat je graag wilt bereiken en waarom dit nog niet is gebeurd!

Wil jij NU beginnen met een plan om je ambities waar te maken? Dan is deze sessie een goede start!

De Grenzeloos Ambitieus Sessie van 1,5 uur kost € 97,50 ex BTW. Gun jezelf deze investering in je eigen carrière!

Dit zegt Leontien over haar (H)erken je blokkades sessie:

Het was een heel fijn coachgesprek, waarin Yvette bevestigde dat ik op de goede weg was. Verder is besproken welke doelen er in de eerstkomende 3 maanden op mijn agenda zouden komen. Met de extra inzichten ben ik aan de slag gegaan. Het thema dat Yvette boven tafel heeft gekregen heeft zijn invulling heeft gekregen. In die drie maanden ben ik met een studie aan de slag gegaan en hebben de ruwe kanten van het leven mij tot extra creativiteit uitgedaagd. Ik heb bewuster keuzes gemaakt en was me ook bewuster van de gevolgen die het (noodgedwongen) verleggen van de focus met zich meebrachten. Desondanks heb ik volhardender mijn beperktere tijd weten in te vullen om zo dicht mogelijk bij mijn doelen te kunnen komen. Ik kijk met trots terug op het afgelopen half jaar en heb er alle vertrouwen in dat mijn dromen waargemaakt gaan worden. Voor de studie, die ik in het najaar wilde gaan volgen, heb ik me zojuist ingeschreven. Het bijbehorende gestelde doel staat intussen al aardig in de steigers.
Yvette Luikinga nog heel erg bedankt voor je inspiratie, inzicht en het vertrouwen dat je me gegeven hebt.

Dit resultaat al na een sessie van 1,5 uur! Wil jij dit ook?

Boek jouw sessie makkelijk in mijn agenda via onderstaande link of bel mij voor een afspraak 06-83172164:

Online Agenda

Geef een reactie