Begin met het eind in gedachten!

      Geen reacties op Begin met het eind in gedachten!

Weet jij voor jezelf wat jouw doelstellingen zijn? Steek jij de juiste hoeveelheid energie in jouw doelstellingen of verspil je energie aan het een en kom je tekort bij het ander?

Door de vele prikkels om ons heen van bijvoorbeeld social media, kan je de neiging krijgen om je eigen focus, je eigen doelstelling uit het oog te verliezen. Ben je bezig de doelstellingen van ánderen te adopteren en te realiseren. Zonde van jouw energie. Zonde van jouw doelstellingen, die je wellicht daardoor pas veel later of misschien wel nooit, zult halen!

Je kunt alleen maar succesvol kunt zijn als je weet wat je echt wil bereiken. Als je heel goed weet wat je doelstelling is. Denk hierbij aan de 7 habits van Covey: “Gewoonte 2: Begin met het eind in gedachten.” Dan weet je zeker dat je de juiste hoeveelheid tijd en energie in stopt om het gewenste doel te bereiken.

Is het tijd om jouw doelstellingen weer even helder voor ogen te krijgen, om zeker te weten dat jouw tijd en energie op de juiste manier worden ingezet? Dan is deze sessie echt iets voor jou.

In een uur ga ik met jou door jouw doelstellingen, jouw dromen, jouw ambities. We bespreken alle belemmeringen en uitdagingen die je daarbij tegen komt. We gaan net zolang door totdat het jou helemaal helder is wat je wilt bereiken, welke uitdagingen je hierbij hebt en hoe je deze het hoofd kunt bieden.

Na deze sessie weet jij wat je moet doen om jouw doelen toch te bereiken. Zodat jij zelf je toekomst kunt gaan invullen.

Alles wat je nodig hebt voor deze sessie is één uur voor jezelf, zonder dat je gestoord wordt door anderen en een Skype verbinding.

Dit zegt Leontien over haar sessie:

Het was een heel fijn coachgesprek, waarin Yvette bevestigde dat ik op de goede weg was. Verder is besproken welke doelen er in de eerstkomende 3 maanden op mijn agenda zouden komen. Met de extra inzichten ben ik aan de slag gegaan. Het thema dat Yvette boven tafel heeft gekregen heeft zijn invulling heeft gekregen. In die drie maanden ben ik met een studie aan de slag gegaan en hebben de ruwe kanten van het leven mij tot extra creativiteit uitgedaagd. Ik heb bewuster keuzes gemaakt en was me ook bewuster van de gevolgen die het (noodgedwongen) verleggen van de focus met zich meebrachten. Desondanks heb ik volhardender mijn beperktere tijd weten in te vullen om zo dicht mogelijk bij mijn doelen te kunnen komen. Ik kijk met trots terug op het afgelopen half jaar en heb er alle vertrouwen in dat mijn dromen waargemaakt gaan worden. Voor de studie, die ik in het najaar wilde gaan volgen, heb ik me zojuist ingeschreven. Het bijbehorende gestelde doel staat intussen al aardig in de steigers.
Yvette, heel erg bedankt voor je inspiratie, inzicht en het vertrouwen dat je me gegeven hebt.

Dit resultaat al na een sessie van één uur! Wil jij dit ook?

 

Geef een reactie