Klaar met 2016!

      Geen reacties op Klaar met 2016!

De laatste week van het jaar! Voor mij altijd een week van terugkijken, evalueren en plannen. Wat heb ik veel gedaan afgelopen jaar, het duizelt me gewoon af en toe!

Een jaar geleden wist ik echt niet dat ik nu dit mooie nieuwe bedrijf zou zijn gestart. Had ik niet durven dromen dat ik bijvoorbeeld vandaag weer zo’n mooie Quick Win Sessie via Skype had gevoerd met een dame die na afloop helemaal blij was met de uitkomst van het gesprek.

Het is grappig dat veel mensen mij vertellen dat Boundless Ambition helemaal past bij mij, dat ze het als vanzelfsprekend vinden dat ik deze stap heb gezet. En elke dag krijg ik op de een of andere manier de bevestiging dat het goed is, deze stap.

Na de drukke dagen van Kerstmis ben ik nu al begonnen met mijn planning voor het nieuwe jaar. Welke activiteiten ga ik doen, welke producten ga ik ontwikkelen en hoe ga ik mijn doelgroep benaderen.

Voor mij is 2016 nu wel klaar, alles gedaan wat ik wilde en nu zó klaar voor de volgende stap! Ik begin dus gewoon vast aan 2017.

not the end

Doe jij met me mee, ga jij ook gewoon alvast starten met je goede voornemens zonder te wachten op 1 januari? Laat een reactie achter, ik lees het graag!

Trouwens, je kunt alvast starten met een gratis Skype sessie tijdens de Kerstvakantie! Ik verloot 10 gratis sessies voor tijdens de Kerstvakantie. Dus heb jij een uurtje over in de laatste week van 2016 of de eerste week van 2017? Niets te verliezen, veel te winnen! Schrijf je in en misschien spreek ik jou wel tijdens de Kerstvakantie! Gratis Quick Win Sessie tijdens de Kerstvakantie.

Geef een reactie