Ik beloof jou helemaal niets!

      Geen reacties op Ik beloof jou helemaal niets!

Ambitie Prikkel #24

Ik weet niet hoe het met jou is, maar op tijdlijnen op Facebook, LinkedIn en Instagram zie ik om de haverklap berichten waarin mij dit jaar de meest fantastische zaken worden beloofd. Van een mega omzetgroei tot een jaar waarin ik in mijn kracht wordt gezet. Van balans tussen werk en privé naar serene rust en tevredenheid.

Ik word daar een beetje kriebelig van, jij ook? Want weet je wat het is, je kunt al die mooie producten en programma’s wel aanschaffen, maar als je hetzelfde doet als al die jaren voorheen, kan je ook geen ander resultaat verwachten dan voorheen, of wel?

Het komt erop neer dat JIJ  het moet gaan doen, niet ik of welke ander dan ook. Jij moet niet alleen vandaag maar ook morgen, overmorgen en de rest van je leven klaar zijn, bereid zijn om anders te gaan denken, anders te gaan doen. Want alleen maar dan kan je een ander resultaat gaan verwachten.
Elke dag opnieuw, opstaan met het commitment aan jezelf. Jij ben degene die aan de knoppen draait en jij bepaalt welke kant het opgaat.

Dus wat ga jij doen, ga jij jezelf nu eens beloven dat je die verdubbeling in omzet gaat halen? Beloof jij jezelf nu echt te gaan voor baanverandering zodat je een stapje (of meer?) op je carrièreladder zet? Beloof jij jezelf dat dit jaar, 2019, nu eens echt jouw jaar wordt?

Als jij in jezelf gelooft, als jij nu echt zulke doelen wilt stellen en jezelf steeds weer, dag in dag uit, inzet om die doelen te halen, dan ben je bij mij van harte welkom.

Laten we starten met een Carrière Lunch, om samen met andere vrouwen jouw ideeën uit te spreken. Waar je vrijuit kunt praten over jouw doelen, waarom het eerder niet lukte, waarom het nu wel moet gaan lukken, wat je ervoor nodig hebt.

Waar je kunt horen dat jij echt niet de enige bent, dat anderen die daar stonden waar jij nu staat, het hebben gedaan, dat het kan! Wil je inspiratie om door te gaan en dag in dag uit vast te houden aan jouw doelen, kom dan naar de volgende Carrière Lunch.

Wat doe jij, ga je voor commitment aan jezelf of vind je een excuus?

Ben je al een keer geweest bij de Carrière Lunch en/of heb je meer behoefte aan een één-op-één gesprek, dan komt dat mooi uit.
Ik geef tot en met eind februari gratis één-uur-sessies via Zoom waarbij je jouw doelen met mij kunt bespreken. Waarbij ik je ga helpen om ze concreet te maken. Waarbij ik je tips zal geven, zonder voorbehoud of terughoudendheid, om ze uit te kunnen voeren.
Natuurlijk ga ik je daarbij ook vertellen wat ik verder nog eventueel voor je zou kunnen betekenen, maar hee, dat is helemaal oké, toch?!

Wil je een uurtje van mijn tijd dan kan je heel makkelijk online een tijdstip uitzoeken wat jou uitkomt via mijn online kalender. Vind je dat niet prettig, stuur mij dan een bericht dan neem ik contact met jou op!

Online Agenda

Of je nou op mijn Carrière Lunch komt of niet, of je een Zoom sessie met mij boekt of niet, ik wens jou in dit jaar grenzeloze ambitie om te doen wat JIJ wilt.
En die ambitie hoeft niet te slaan op inkomen, op carrière. Alles is goed, als je het maar doet met commitment aan jezelf, met inzet vandaag, morgen en overmorgen weer.

Geef een reactie