VIP dag ‘Maak werk van je carrière, vrouw’

Ben jij tevreden met wat je doet?

Of denk je steeds vaker dat je meer had kunnen bereiken. Dat er meer in je zit, maar dat dit er nooit is uitgekomen.

Ben je aangekomen op het punt dat je moet toegeven dat er altijd iets of iemand op je pad kwam die voorrang kreeg? Jezelf weggecijferd, voor de carrière van je partner, voor de opvoeding van de kinderen, voor de zorg voor een van je familieleden? En om je heen zie je vrouwen die het wél allemaal kunnen, wél allemaal doen. Met lichte jaloezie en verbazing vraag je jezelf af hoe die carrièrevrouwen al die ballen in de lucht kunnen houden.

En, hoe voelt dat nu, ben je tevreden over waar jij nu staat, tevreden over jouw ontwikkeling, over wat je hebt bereikt? Ja? Dan feliciteer ik je oprecht en dan is deze boodschap niet voor jou bedoeld. Maar als je nu minstens één keer ‘Nee’ hebt moeten antwoorden, lees dan verder!

Jij mag gaan DOEN en wel NU

Niet morgen, volgende week of over een paar maanden, smoezen zijn altijd te verzinnen. Gisteren moest je kind naar de tandarts, vandaag moest je naar je moeder om haar belastingaangifte te doen en morgen ga je vroeg eten omdat je man met zijn vrienden een partijtje gaat tennissen.

En wanneer is het dan tijd voor jou, wanneer zeg jij nu eens dat het NU tijd is voor jou? Wil jij als je straks terug kijkt op je leven, kunnen zeggen ‘ik was er altijd voor iedereen om mij heen en ze hebben allemaal stuk voor stuk het beste uit zichzelf gehaald’? En wie zegt dat dan straks over jou? Wie helpt jou om de toppen van jouw eigen talenten te bereiken? Ik heb nieuws voor je, dat mag je gewoon zelf doen, stop met wachten op anderen.

Neem het heft in eigen hand

Neem de tijd voor jezelf, ga met je talent aan de slag en merk dat het nog zo druk kan zijn, als je doet wat je leuk vindt, maakt dat niet zoveel uit. Je krijg energie, het kost je dan geen energie meer.

Moeilijk om uit te vinden hoe je dit doet?

Durf jij de stap niet te zetten om te doen waar je van droomt? Bang voor wat anderen hierover zeggen? Wist je dat ieder succesvol persoon tientallen argumenten heeft aan moeten horen waarom hij of zij dit NIET moest doen? En weet je waarom het succes er wel kwam? Doorzetten, geloof in jezelf te hebben. Falen, nog een keer proberen. Weer falen, iets wijzigen en weer proberen. Keer op keer op keer. En weer. Tot het eindelijk lukt. Dát is de voorgeschiedenis van succesvolle mensen. Het komt niet aanwaaien. Niet bij hen, niet bij jou.

Weet je niet waar te beginnen?

  • Hulp nodig bij het ontdekken van jouw mogelijkheden?
  • Hulp nodig om het lef te zoeken om te gaan doen?
  • Hulp nodig om te ontdekken wat jou steeds heeft weerhouden zodat je voor eens en altijd hiermee om kunt gaan?

Ontdek tijdens deze VIP-dag de oplossing om in actie te komen en met je ambities bezig te gaan. Zodat je kunt doen wat jij graag wilt. Ontdek dat je niet de enige bent, ontdek nieuwe paden en realiseer je dat het opeens wel mogelijk is. Creëer je eigen mogelijkheden in jouw carrière.

VIP dag ‘MAAK WERK VAN JE CARRIÈRE, VROUW’

In de ochtend werken we aan jouw persoonlijke, individuele ontwikkelingsplan. Wat zijn jouw dromen, wat had je altijd willen doen. Waar ben je echt rete-goed in? En hoe vertalen we dat naar jouw realiteit. Kies jij voor een functieverbetering, wordt het een complete switch?

Tijdens de VIP dag ‘MAAK WERK VAN JE CARRIÈRE, VROUW‘ kom je in beweging. Leer jij je eigen obstakels herkennen, ontdek je waarom jij het makkelijker vindt om anderen te helpen in plaats van jezelf.

Na de lunch gaan we jouw actieplan invullen aan de hand van het ontwikkelingsplan van die ochtend. Wat moet je concreet doen om jouw doel te bereiken? Alle stappen worden helder benoemd en in een tijdlijn gezet. Aan het eind van de dag heb je een to-do lijst en stappenplan met doelstellingen om jouw carrière te laten groeien!

KRIJG DE CARRIÈRE DIE JE ALTIJD WILDE

Vervolgens ga jij aan de slag met jouw actieplan. Zelfverzekerd en niet bang om tijd voor jouzelf te claimen. Je hebt immers een doel, met jouw nieuw verworven commitment ga je dit keer wél je doelstellingen halen. Ga je jouw talenten in zijn geheel benutten. Als jou dán gevraagd wordt of jij tevreden bent met wat je doet, antwoordt jij volmondig ‘JA’. En ben jij een van die carrièrevrouwen geworden die alle ballen in de lucht houden.

Details van de VIP-dag

De VIP dag ‘MAAK WERK VAN JE CARRIÈRE, VROUW‘ is geheel aan jou gewijd, jij staat centraal. We starten om 10:00 uur en we eindigen om 15:00 uur. Datum in gezamenlijk overleg.

De investering in jouzelf en jouw stap voorwaarts is €297,50 excl BTW en is uiteraard inclusief lunch, koffie en thee.

Locatie: Amersfoort

Wanneer mag jij van jezelf in ACTIE komen en ga jij DOEN?

Geef een reactie