Maak werk van je carrière, vrouw!

      Geen reacties op Maak werk van je carrière, vrouw!

Ambitie Prikkel #19

Benut jij al jouw talenten?

Of ben je aangekomen op het punt dat je moet toegeven dat er altijd iets of iemand op je pad kwam die voorrang kreeg?

Jezelf weggecijferd, voor de carrière van je partner, voor de opvoeding van de kinderen, voor de zorg voor een van je familieleden? En, hoe voelt dat nu, ben je tevreden over waar jij nu staat, tevreden over jouw ontwikkeling, over wat je hebt bereikt? Als je nu één keer ‘Nee’ hebt moeten antwoorden, dan heb ik een boodschap voor je.

Je moet gaan DOEN en wel NU. Niet morgen, volgende week of over een paar maanden, smoezen zijn altijd te verzinnen. Gisteren moest je kind naar de tandarts, vandaag moest je naar je moeder om haar belastingaangifte te doen (dat deed ik dus) en morgen ga je vroeg eten omdat je man met zijn vrienden een partijtje gaat tennissen. En wanneer is het dan tijd voor jou, wanneer zeg jij nu eens dat het NU tijd is voor jou? Wil jij als je straks terug kijkt op je leven, kunnen zeggen ‘ik was er altijd voor iedereen om mij heen en ze hebben allemaal stuk voor stuk het beste uit zichzelf gehaald’? En wie zegt dat dan straks over jou? Wie helpt jou om de toppen van jouw eigen talenten te bereiken? Ik heb nieuws voor je, dat moet je gewoon zelf doen, stop met wachten op anderen maar neem het heft in eigen hand.

Neem de tijd voor jezelf, ga met je talent aan de slag en merk dat het nog zo druk kan zijn, als je doet wat je leuk vindt, maakt dat niet zoveel uit. Je krijg energie, het kost je dan geen energie meer.

Moeilijk om uit te vinden hoe je dit doet? Durf je de stap niet te zetten om te doen waar je van droomt? Bang voor wat anderen hierover zeggen? Wist je dat ieder succesvol persoon tientallen argumenten heeft aan moeten horen waarom hij of zij dit NIET moest doen? En weet je waarom het succes er wel kwam? Doorzetten, geloof in jezelf te hebben. Falen, nog een keer proberen. Weer falen, iets wijzigen en weer proberen. Keer op keer op keer. En weer. Tot het eindelijk lukt. Dát is de voorgeschiedenis van succesvolle mensen. Het komt niet aanwaaien. Niet bij hen, niet bij jou.

Hulp nodig bij het ontdekken van jouw mogelijkheden? Hulp nodig om het lef te zoeken om te gaan doen? Hulp nodig om te ontdekken wat jou steeds heeft weerhouden zodat je voor eens en altijd hiermee om kunt gaan?

Ontdek de oplossingen om in actie te komen en met je ambities bezig te gaan, zodat je kunt doen wat jij graag wilt. Ontdek dat je niet de enige bent en help elkaar met het ontdekken van nieuwe paden, zodat het opeens wel mogelijk is. En creëer je eigen mogelijkheden in jouw carrière.

Met de één-op-één training ‘MAAK WERK VAN JE CARRIÈRE, VROUW‘ kom je in beweging. Leer jij je eigen obstakels herkennen, ontdek je waarom jij het makkelijker vindt om anderen te helpen in plaats van jezelf te helpen. Kijk hier hoe jij in één dag een actieplan creëren om werk te maken van jouw carrière:

Wanneer kom jij in ACTIE en ga jij DOEN?

Geef een reactie